Beter worden in je vak begint hier

Wil jij je specialiseren in de oncologie? Dan zijn wij er voor jou!

De AVL academie is hét oncologisch onderwijsinstituut voor zorgprofessionals. Wij bieden innovatief en inspirerend onderwijs op gebied van oncologische vakkennis en vaardigheden. We spelen optimaal in op jouw ontwikkelbehoefte zodat jij het verschil kunt maken voor patiënten.

Vanuit de voortdurende ambitie kanker te ontrafelen en de behandeling ervan te verbeteren, combineert het Antoni van Leeuwenhoek de zorg voor kankerpatiënten met hoogstaand en grensverleggend onderzoek. Hierdoor zijn de nieuwste inzichten en technieken direct beschikbaar voor patiënten. Andersom geven ervaringen in de dagelijkse zorg het onderzoek richting. Met deze kennis ontstaan er steeds nieuwe, betere behandelingen, die meteen in de praktijk toepasbaar zijn.

Deze kennis delen we graag. Om die reden is de AVL Academie opgericht. De missie van de AVL Academie is het vergroten van oncologische kennis en vaardigheden van zorgprofessionals door het bieden van excellente onderwijsprogramma’s. Daarnaast levert het Antoni van Leeuwenhoek een bijdrage aan het opleiden in het oncologische werkveld. Als erkend opleidingsinstituut leiden we junior onderzoekers, medici en verpleegkundigen op. Zo streeft het Antoni van Leeuwenhoek ernaar in de nabije toekomst iedereen met kanker een zo goed mogelijke behandeling op maat te kunnen bieden.

Bekijk hier onze opleidingen